Kohti uusia seurakuntia

12.2.2018 09.26

Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnan jäsenet tapasivat jälleen maanantaina 5.2.

Järjestelytoimikunta keskusteli mm. uuden seurakunnan taloudellisista resursseista ja henkilöstöstä. Aiheena oli myös toiminnan operatiivinen johtaminen ja miten strategisesta työskentelystä jatketaan toiminnan suunnitteluun.

Seuraava Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnan tapaaminen on 5. maaliskuuta.

Uudet seurakunnat aloittavat toimintansa 1.1.2019

Kirkkohallitus on 19.9.2017 täysistunnossaan päättänyt, että 31.12.2018 lakkautetaan Loviisanseudun seurakuntayhtymän nykyiset seurakunnat ja tilalla aloittavat 1.1.2019 Agricolan suomalainen seurakunta ja Agricola svenska församlingen. Suomenkielisen seurakunnan kirkkoherraksi tulee Seppo Apajalahti ja ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherraksi Stina Lindgård.