Vapaaehtoistoiminta

Oman paikan ja tehtävän etsiminen on ihmiselämän kestävä juttu. On merkittävää löytää oma paikkansa. Elämän ilo ja mieli löytyy usein monenlaisten tehtävien ääreltä.

Seurakunta kutsuu sinua mukaan erilaisiin vapaaehtoisiin tehtäviin. Vapaaehtoistoiminta on hyvin monimuotoista alkaen vaikka kuorolaulusta, tarjoilun järjestämisestä, jumalanpalveluksessa avustamisesta, kerhomummona toimimisesta ystäväpalveluun. Vapaaehtoistoiminta on seurakuntamme toiminnan eräs painopistealueista.

Erilaisissa tehtävissä toimiminen auttaa myös liittymisessä yhteisöksi. Olemme yksi joukko – jota yhdistää kuuluminen Loviisan suomalaiseen seurakuntaan. Tervetuloa mukaan!

Mukaan hakeutuminen erilaisiin tehtäviin tapahtuu täyttämällä tehtävään liittyvä lomake. Lomake sisältää lähinnä yhteystiedot. Lomakkeen pohjalta tiedämme ottaa sinuun yhteyttä.

Paikkasi odottaa täyttämistä.

Seppo Apajalahti, kirkkoherra

Täytä lomake ja tule mukaan! Lomakkeen löydät tästä.

Seppo Apajalahti
Anne Lihtari